Login
23 March 2020
Corona-virus: update

In deze onzekere tijden, waarin we met z’n allen verdere verspreiding van het Corona-virus proberen tegen te gaan, wil DESC u met dit bericht een hart onder de riem steken. 

In dit bericht hebben we bewust links naar Nederlandse (overheids)websites opgenomen, omdat de regelgeving soms per uur verandert. Zo is Nederlandse regeling werktijdverkorting vervangen door de noodmaatregel overbrugging voor werkbehoud.

Bij alles staat de gezondheid van de medemens voorop, zowel van de klant, als van de medewerker, als van de burger. Er wordt heel veel van u gevraagd om de voorzorgsmaatregelen tegen verspreiding van het virus te nemen en tegelijkertijd het bedrijf draaiende te houden. Er zijn veel vragen en zaken te regelen. Gelukkig heeft het Nederlandse kabinet een duidelijk pakket van ondersteunende maatregelen genomen, waarbij ook voor het MKB passende maatregelen zijn opgenomen, waaronder de werktijdverkorting.

Zojuist is bekend geworden dat aflossingen op leningen een half jaar kunnen worden uitgesteld.

Via de Metaalunie en MKB-Nederland zullen wij er in de lobby alles aan doen om voor bedrijven in de branche op te komen. Op de Metaalunie-website treft u de meest actuele informatie aan.

Als u Metaalunie-lid bent kunt u een beroep doen op onze juridische ondersteuning, bereikbaar op het algemene nummer van Metaalunie - 030-605 3344,

Tot slot wensen wij u veel sterkte en wijsheid, maar vooral gezondheid toe de komende periode. Overeind blijven als mens en bedrijf is wat wij u van harte toewensen. Laten we deze onzekere tijd met onze nuchterheid, flexibiliteit en ondernemersdrang omkijkend naar elkaar doorstaan.

Click for Map
Sponsored by
Ellage Electronics
E-Parts Electro Componenten B.V.


hit counter

Het aantal unieke sitebezoeken sinds
1-10-2007

sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement